Societat la Fraternitat

Fundada l'any 1907 amb l'objectiu d'oferir assistència sanitària als seus socis, l'entitat ha sobreviscut el pas del temps gràcies als socis que n'han reinventat els seus objectius. Actualment és una entitat de caire cultural, lúdic i recreatiu que organitza un gran ventall d'activitats durant l'any per a tots els gustos i tot tipus de públic, sempre prioritzant als seus socis, però obertes a tothom.

En l'actualitat la Societat la formen unes 400 sòcies i socis. Gràcies a la seva aportació i l'ajuda d'un bon nombre d'empreses, la Societat programa al llarg de l'any un gran ventall d'activitats, com ara: El Carnaval, el Dinar d'Aniversari de la Societat, la Trobada de dibuixants - USK Girona, la Revetlla de Sant Joan, La Festa de la Societat, El dinar de Germanor, La Castanyada, la Nit de Halloween, Les Quines, el Tió, la Recepció del Patge Reial i el Sopar i Revetlla de Cap d'Any.

Té la seu a la Plaça Carles Camps, 14 on hi trobareu  El Cafè de la Societat. El Cafè està obert tots els dies, menys el dia de Nadal. És el punt de trobada del poble on fer el toc o menjar -hi un entrepà o unes tapes. Hi podreu jugar a  jocs de taula, a futbolí o als dards. També disposa de WIFI i el PLUS BAR amb el millor futbol i altres esports.

Per contactar amb el Cafè de la Societat podeu trucar a la Núria Penicot, al telèfon 650 70 13 17

I per contactar amb la Junta de la Societat, al telèfon 688 99 19 07 o bé escrivint a societatlafraternitat@gmail.com  

Per a més informació: www.societatlafraternitat.cat