BIBLIOTECA

23/07/2022

Reactivem la biblioteca! Llegeix tot el que tenim preparat!

INFORMACIONS D'INTERÈS

Carrer del Barri, 28

Horari de setembre a juny: Dilluns de 18 a 20h. Dissabtes de 16 a 19 h.

Per contactar amb nosaltres fora d'horari: 606608286, Carme Vergés (Can Mandra)

Correu electrònic: biblioteca@santllorencdelamuga.cat

El carnet de la biblioteca us permet agafar en préstec un màxim de 5 documents durant 30 dies. Per tenir-lo heu de fer-nos arribar la sol·licitud d'usuari omplerta i signada. La trobareu a la biblioteca i també la podeu descarregar aquí:

ACTIVITATS

Clubs de lectura 2022-2023:

  • Club de lectura d'adults: d'octubre a maig, el tercer dilluns de cada mes, farem una trobada per comentar el llibre que haurem llegit. El 19 de setembre farem l'entrega del primer llibre als participants. Hem ampliat les places a 20. Encara hi ha temps per apuntar-s'hi. Farem la primera trobada per parlar d'Els amors difícils d'Italo Calvino, el dilluns, 17 d'octubre, a les 18h.
  • Club de lectura Juvenil: els mesos d'octubre, novembre i desembre, el tercer dimecres de cada mes, farem la trobada per comentar el llibre. El 19 de setembre començarem a fer l'entrega del primer llibre. Hi ha 10 places.

Presentacions de llibres:

  • Dia 20 d'agost, a les 19h. Presentació del llibre "Notes" de Pep Sindreu Portabella. Placeta de darrera l'església. Disposeu de dos exemplars a la biblioteca. Un per consulta a sala i l'altre que us podeu endur en préstec si teniu el carnet de la biblioteca, que us el podem fer al moment.